OVER VICTORIE RUNNERS

Tijdens de coronapandemie, toen alle hardloopwedstrijden wegvielen, was er behoefte aan andere manieren om je grenzen als hardloper te verleggen. Victorie Runners vervulde deze behoefte door virtuele wedstrijden en kleine evenementen te organiseren. Hierin verwerkte wij vaak een kleine twist om deelnemers van alle niveaus in aanmerking te laten komen voor de winst. Denk de opdracht om zo vlak mogelijk te lopen, snelheidssegmenten binnen de route (de befaamde dorstige eindspurt) en prijzen voor de lopers die ten opzichte van hun eigen PR de beste tijd wisten te noteren.

Inmiddels kunnen we weer helemaal los gaan tijdens alle karakteristieke groot- en kleinschalige evenementen die de hardloopwereld rijk is. Dit maakt de wedstrijden die wij organiseerde een stuk minder noodzakelijk. Dat neemt natuurlijk niet weg dat wij hier voorgoed mee ophouden. Als de gelegenheid zich voordoet, zullen wij weer een (hopelijk) uniek evenement op poten zetten.

Tot die tijd zitten wij niet stil. Met de lopers die wij hebben leren kennen hebben wij een Running Crew opgericht, uiteraard onder de naam ‘Victorie Runners’. Vanuit deze crew komen wij op dit moment 2 keer per maand samen, waarbij iedereen welkom is om (voor een keer) aan te sluiten.Iedereen is welkom om aan te sluiten bij de loopjes, maar laat het van te voren wel even weten.